Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

LA 92

Dokumentärer, 2017, 114 minuter
LA 92
Med hjälp av material som aldrig tidigare visats berättar den här dokumentären om Rodney King-rättegången – och domen som skapade kaos på Los Angeles gator.
dokumentärer LA 92 hade premiär 2017 och är 114 minuter lång. Rekommenderas från 16 år. Detta dokumentärer är Provocerande, Osentimental.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

LA 92 på IMDB

Betyg: 8,2 från 10

Twenty-five years after the verdict in the Rodney King trial sparked several days of protests, violence and looting in Los Angeles, filmmakers examine that tumultuous period through rarely seen archival footage.

Skådespelare i LA 92

Regissörer

Ljud och text

Ljud: franska;tyska;engelska [Originalspråk]
Text: norska;engelska;svenska;finska;tyska

Flera likadana LA 92

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Power
Det amerikanska polisväsendet synas i den här tankeväckande dokumentären som ställer frågan: ”Vilka har mest makt – folket eller polisen?”
Living with Leopards
Ett filmteam följer två leopardungar under deras livsresa, från att de är små till att de blir stora, i den här närgångna och intima naturdokumentären.
Cooking Up Murder: Uncovering the Story of César Román
Denna dokumentärserie om ett mordfall kretsar kring en spansk kock som byggt upp en framgångsrik karriär på ett nät av lögner och falska identiteter.
Secrets of the Neanderthals
Den här dokumentären tittar närmare på neandertalarna och vad fossiler kan avslöja om deras liv och hur de dog ut.
Hack Your Health: The Secrets of Your Gut
Lär dig allt om kroppens matsmältningssystem i den här lättsamma och informativa dokumentären som förklarar tarmarnas viktiga roll för vår allmänna hälsa.