Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

La Casa de Papel: Ett globalt fenomen

Film, 2020, 57 minuter
La Casa de Papel: Ett globalt fenomen
En dokumentär som undersöker hur och varför La casa de papel gjorde de charmerande rånarna och deras professor så populära över hela världen.
film La Casa de Papel: Ett globalt fenomen är en Netflix Original som hade premiär 2020 och är 57 minuter lång. Rekommenderas från 13 år La Casa de Papel: Ett globalt fenomen är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Intim, Inspirerande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regissörer

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - Syntolkning;europeisk spanska - Syntolkning;europeisk spanska [Originalspråk];frans
Text: tyska;engelska;europeisk spanska;finska;svenska

Flera likadana La Casa de Papel: Ett globalt fenomen

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Spelling the Dream: Rättstavningsmästarna
Den här dokumentären följer fyra förhoppningsfulla deltagare och tittar närmare på den indisk-amerikanska gruppens stora framgångar i USA:s största rättstavningstävling.
Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics
Dokumentär om psykedeliska upplevelser där kändisar berättar roliga och utflippade historier med hjälp av bland annat animeringar och rekonstruktioner.
Michelle Obama: Min historia
I den här närgångna dokumentären får vi följa med Michelle Obama på bokturnén för Min historia, och vi får en inblick i hennes liv, relationer och förhoppningar.
I självförsvar: Historien om Cyntoia Brown
16-åriga Cyntoia Brown blir dömd till livstids fängelse, men snart väcks frågetecken kring både hennes förflutna och själva lagstiftningen. Är hon verkligen skyldig?
En hemlig kärlek
Två kvinnor höll sin kärlek hemlig tills omvärldens attityder förändrades, men att komma ut senare i livet innebär en helt annan typ av svårigheter.