Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

La Casa de Papel: Korea

Serien, 2022
La Casa de Papel: Korea
Tjuvar tar över myntverket i ett återförenat Korea. Nu är det upp till polisen att rädda gisslan, stoppa brottslingarna – och hitta personen som ligger bakom det hela.
serien La Casa de Papel: Korea är en Netflix Original som hade premiär 2022. Stjärnor som Yoo Ji-tae, Kim Yunjin och Park Hae-soo medverkar i denna koreanska version av La casa de papel. Rekommenderas från 16 år. La Casa de Papel: Korea är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Nervkittlande, Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i La Casa de Papel: Korea

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;franska;koreanska - syntolkning;koreanska [originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;koreanska;svenska;ukrainska

Flera likadana La Casa de Papel: Korea

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

A Model Family
Efter att omedvetet ha stulit pengar från en kartell upptäcker en barskrapad professor att det enda sättet att rädda sin splittrade familj är att arbeta som drogkurir.
I Just Killed My Dad
Anthony Templet nekade aldrig till att ha skjutit sin pappa. Men varför han gjorde det är en fråga utan ett enkelt svar och med konsekvenser för mer än bara en familj.
A Clean Sweep
Ett amatörlag hamnar öga mot öga med ett legendariskt proffslag i en basebollturnering där den ultimata vinnaren ska koras.
Carter
En man vaknar upp utan minne. Han guidas av en mystisk röst i örat och ger sig ut på ett livsfarligt uppdrag för att rädda en gisslan.
Endless Night
En tillbakadragen 17-åring försöker fly vardagens tristess genom att slå följe med en grupp tonåringar som använder en drog som låter dem drömma i vaket tillstånd.