Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

La Reina del Sur

Serien, 2019, 251.024 recensioner
La Reina del Sur
En mexikansk kvinna växer upp under fattiga förhållanden. Hon dras motvilligt in i narkotikasmuggling och blir en legendar i branschen – en position som inte är ofarlig.
serien La Reina del Sur är en Netflix Original som hade premiär 2019. Rekommenderas från 16 år La Reina del Sur är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Osentimental, Nervkittlande, Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

La Reina del Sur på IMDB

Betyg: 8,2 från 10

La Reina del Sur is a TV series starring Kate del Castillo, Cristina Urgel, and Alberto Jiménez. Teresa Mendoza returns to Mexico after 8 years to fight with Mexican drug dealers.

Skådespelare i La Reina del Sur

Ljud och text

Ljud: spanska [Originalspråk];spanska - Syntolkning
Text: tyska;engelska;svenska;finska;spanska

Flera likadana La Reina del Sur

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Triad Princess
Den tuffa dottern till en mäktig gangsterboss tar jobb som livvakt, vänder upp och ner på en tv-stjärnas liv och hittar (kanske) kärleken.
Virgin River
En sörjande specialistsjuksköterska behöver en nystart och flyttar från Los Angeles till en avlägsen stad i norra Kalifornien, där hon möts av många överraskningar.
Juldagarna
Fyra systrar tar itu med familjehemligheter och firar jul tillsammans vid tre olika tillfällen i livet.
Apache: Berättelsen om Carlos Tevez
Denna realistiska dramatisering av Carlos Tevez liv visar hans väg från de tuffa förhållandena i Argentinas Fuerte Apache till fotbollsvärldens absoluta topp.
The Prince of Tennis ~ Match! Tennis Juniors ~
En tennistalang når framgång mot alla odds, samtidigt som han måste hinna med skolan och att inspirera lagkamraterna. Baserad på den populära mangan av Takeshi Konomi.