Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Lady J

Film, 2019, 110 minuter
Lady J
En rik änka har en kärleksaffär med en vällustig markis. När den tar en oönskad vändning planerar hon att hämnas med hjälp av en yngre kvinna.
film Lady J är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 110 minuter lång. Detta film är Intellektuell, Fyndig, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Lady J på IMDB

Betyg: 7,4 från 10

Fooled by a notorious libertine, a widow plans her revenge.

Skådespelare i Lady J

Regissör

Ljud och text

Ljud: franska [Originalspråk];tyska;franska - Syntolkning
Text: svenska;tyska;engelska;franska;finska

Flera likadana Lady J

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

See You Yesterday
Efter en tragisk polisskjutning sätter två tonåringar sin tidsmaskinsprototyp på prov och sina egna liv på spel för att ändra det förflutna.
Good Sam
En nyfiken tv-reporter i New York undersöker en gåtfull person som lämnar säckar fulla med pengar till behövande främlingar.
Shéhérazade
17-årige ungdomsbrottslingen Zach faller för en ung prostituerad på Marseilles gator. Han börjar jobba som hallick, men står snart inför ett moraliskt dilemma.
Dry Martina
Ett underligt möte med en beundrare – och en affär med beundrarens före detta pojkvän – leder till spännande äventyr i Chile för en sexuellt frigjord sångerska.
Folk man kan lita på
Efter att hennes partner bedragit henne återvänder en arkitekt till sin hemstad och tar hjälp av sin excentriska familj för att utvärdera sitt liv. Baserad på en roman.