Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Läkarna på Lenox Hill

Serien, 2020
Läkarna på Lenox Hill
En dokumentärserie om fyra läkare på New Yorks berömda Lenox Hill Hospital som försöker hitta en balans mellan privatlivet och omsorgen om patienterna.
serien Läkarna på Lenox Hill är en Netflix Original som hade premiär 2020. Rekommenderas från 16 år Läkarna på Lenox Hill är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Lågmäld, Intim, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Läkarna på Lenox Hill på IMDB

Betyg: 8,2 från 10

An intimate look at the lives of four doctors - two brain surgeons, an emergency room physician, and a Chief Resident OBGYN - as they navigate the highs and lows of working at the renowned Lenox Hill Hospital in New York City.

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Läkarna på Lenox Hill

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Spelling the Dream: Rättstavningsmästarna
Den här dokumentären följer fyra förhoppningsfulla deltagare och tittar närmare på den indisk-amerikanska gruppens stora framgångar i USA:s största rättstavningstävling.
Filthy Rich: Jeffrey Epsteins uppgång och fall
I den här dokumentärserien kastar offrens berättelser ljus över hur den dömde sexförbrytaren Jeffrey Epstein utnyttjade sin förmögenhet och makt för att begå övergrepp.
Space Force
En fyrstjärnig general samarbetar motvilligt med en excentrisk vetenskapsman för att göra den amerikanska militärens senaste tillskott – Rymdstyrkan – redo för avfärd.
Sweet Magnolias
De gamla vännerna Maddie, Helen och Dana Sue stöttar varandra genom livets med- och motgångar i deras lilla hemstad Serenity.
Den stora blomsterkampen
Tio tävlande par som består av florister, skulptörer och trädgårdsdesigners möts i en vänskaplig kamp om vem som kan bygga de största och djärvaste trädgårdskonstverken.