Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Last Chance U

Serien, 2020
Last Chance U
Elitidrottare med ett tufft förflutet ser collegefotbollen som en sista chans att få ordning på sina liv och uppnå sina drömmar.
serien Last Chance U är en Netflix Original som hade premiär 2020. Vägledning av föräldrar föreslås. Vissa scener kan vara olämpliga för barn.Last Chance U är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Inspirerande, Provocerande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Last Chance U på IMDB

Betyg: 8,5 från 10

Last Chance U is a TV series starring Ron Ollie, John III Franklin, and Buddy Stephens. Intense look inside the world of junior college football, chronicling the stories of players and coaches in the classroom and on the field.

Trailer

Skådespelare i Last Chance U

Ljud och text

Ljud: engelska - Syntolkning
Text: engelska;svenska;nederländska;finska

Flera likadana Last Chance U

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Sky High: The Series
Efter sin mans död beslutar sig Sole för att bli gangsterboss i ett försök att skydda sin son – trots att det innebär att gå emot sin egen pappa.
Dance 100
För att vinna 100 000 dollar måste åtta koreografer skapa alltmer komplexa dansnummer åt ett stadigt växande antal elitdansare – som dessutom agerar domare.
Caught Out: Crime. Corruption. Cricket.
Den här sportdokumentären utforskar Indiens största matchfixningsskandal, inklusive ikonerna som drogs med ner i fallet och journalisterna som uppdagade korruptionen.
Maestro
En musiker som flyttar till en pittoresk ö för att leda en musikfestival inleder ett oväntat förhållande och blir snart indragen i invånarnas mörka hemligheter.
Agent Elvis
I den här animerade komedin för vuxna byter Elvis sin paljettprydda overall mot en ryggraket när han rekryteras till ett hemligt spionprogram för att stoppa onda krafter.