Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

LAST HOPE

Serien, 2018
LAST HOPE
Den briljante vetenskapsmannen Leon Lau var nära att orsaka mänsklighetens undergång för sju år sedan. Nu måste han bekämpa den ekologiska katastrof han skapat.
serien LAST HOPE är en Netflix Original som hade premiär 2018. Rekommenderas från 13 år Detta serien är Spännande, Kreativ.

Skådespelare i LAST HOPE

Ljud och text

Ljud: engelska;japanska [Originalspråk];japanska - Syntolkning;tyska;franska
Text: engelska;svenska;finska;tyska;japanska

Flera likadana LAST HOPE

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Cannon Busters
Den odödlige rebellen Philly the Kid och hans unika rosa Cadillac slår följe med en obotligt optimistisk droid som letar efter en försvunnen prins.
KENGAN ASHURA
Ohma Tokita träder in i en hemlig värld där affärstvister avgörs genom brutala gladiatormatcher. Glöm pengarna, han vill bara slåss – och vinna.
​SAINT SEIYA: Knights of the Zodiac
Seiya och hans vänner samarbetar för att beskydda den reinkarnerade gudinnan Athena, men en mörk profetia hänger över deras huvuden.
7SEEDS
Den blyga tjejen Natsu vaknar upp och upptäcker att hon är en av de som valts ut att föra mänskligheten vidare. Nu måste hon och de andra överleva på en förändrad planet.
revisions
När Shibuya förflyttas till år 2388 värvas Daisuke och hans kompisar av AHRV-agenten Milo till kampen mot den fientligt inställda cyborgrasen revisions.