Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

LEGO DC Super Hero Girls: Super-Villain High

Film, 2018, 77 minuter
LEGO DC Super Hero Girls: Super-Villain High
När en ny skola börjar rekrytera deras vänner till ondskefulla uppdrag måste de tonåriga superhjältinnorna samarbeta för att besegra en mästerskurk.
film LEGO DC Super Hero Girls: Super-Villain High hade premiär 2018 och är 77 minuter lång. Detta film är Familjevänlig, Spännande.

LEGO DC Super Hero Girls: Super-Villain High på IMDB

Betyg: 4,7 från 10

The girls discover a new high school, but soon realize that the school is for supervillains. Wonder Woman, Harley Quinn, Poison Ivy, Supergirl, Batgirl, Katana, and Bumblebee come together ...

Trailer

Skådespelare i LEGO DC Super Hero Girls: Super-Villain High

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk];norska;svenska;danska;finska
Text: engelska;norska;danska;svenska;finska

Flera likadana LEGO DC Super Hero Girls: Super-Villain High

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Känn rytmen
Efter en misslyckad audition på Broadway tvingas en självupptagen dansare återvända till hemorten och går med på att träna en brokig skara ungdomar inför en stor tävling.
En förlupen kula
När en genial bilmekaniker med ett kriminellt förflutet hotas av ett mordåtal måste han ge sig ut på jakt efter bilen där beviset för hans oskuld finns: en ensam kula.
Whispers
En välbärgad familjs mörka hemligheter kommer fram i ljuset efter att familjens patriark avlider under mystiska omständigheter.
Da 5 Bloods
Fyra afroamerikanska krigsveteraner återvänder till Vietnam långt efter kriget för att leta efter sin gruppledares kvarlevor – och en begravd skatt. I regi av Spike Lee.
Den enda lögnen
Bevis som påträffats på ett mordoffer ger en åklagare hopp om att hitta sin syster vid liv – 25 år efter hennes försvinnande.