Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Les affamés

Film, 2017, 103 minuter
Les affamés
När en zombieepidemi sprider sig i en liten stad på den kanadensiska landsbygden slår sig ett gäng överlevare samman för att fly från de smittade.
Detta film är Nervkittlande, Mörk

Les affamés på IMDB

In a small, remote village in upstate Quebec, things have changed. Locals are not the same anymore - their bodies are breaking down and they have turned against their loved ones. A handful of survivors goes hiding into the woods, looking for others like them.

Director:

Skådespelare i Les affamés

Regissör

Ljud och text

Ljud: kanadensisk franska - Syntolkning;kanadensisk franska [Originalspråk];tyska
Text: engelska;kanadensisk franska;svenska;finska;tyska

Flera likadana Les affamés

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Devil and Father Amorth
Regissören av Exorcisten, William Friedkin, följer en 91-årig präst i Rom som utför en exorcism på en kvinna från en liten italiensk stad.
The Lodgers
Ett tvillingpar bor i ett hus som drabbats av en förbannelse, men en av dem bryter trots det mot husreglerna och vredgar de onda andar som håller dem gisslan.
Herrgården
En grupp studenter firar nyårsafton på en avlägsen herrgård i Belgien, där deras party snart förvandlas till en blodig mardröm.
Prom Night
Donna och hennes kompisar ser fram emot en drömkväll på skolbalen. Men när de blir instängda tillsammans med en galen mördare förvandlas kvällen till en mardröm.
Romina
En grupp tonåringar träffar på en flicka från samma skola när de campar i skogen, och ett chockerande övergrepp leder till en våg av fruktansvärt våld.