Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Let's Talk About CHU

Serien, 2024
Let's Talk About CHU
Videobloggaren Chu Ai använder sin kanal för att prata öppet om sex. Men det som är lätt att prata om framför kameran är så mycket svårare i verkliga livet.
serien Let's Talk About CHU är en Netflix Original som hade premiär 2024. Rekommenderas från 16 år. Let's Talk About CHU är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Erotisk, Fräck, Gripande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Let's Talk About CHU

Regissör

Ljud och text

Ljud: mandarin (guoyu) - Syntolkning;mandarin (guoyu) [originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Let's Talk About CHU

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Comedy Chaos
Efter att ha fått sparken från sitt eget företag måste en otursdrabbad man hantera sitt bräckliga äktenskap och sin problemtyngda komediklubb.
The Vince Staples Show
Rapparen och skådespelaren Vince Staples navigerar vardagslivets utmaningar och överraskningar i sin hemstad Long Beach i Kalifornien.
Ready, Set, Love
I en värld där den manliga populationen nästan har utrotats av en mystisk epidemi blir en vardaglig kvinna antagen till en dejtingtävling som anordnas av myndigheterna.
House of Ninjas
En dysfunktionell familj bestående av mäktiga ninjor har dragit sig tillbaka, men när landet hotas av en katastrof måste de slipa sina vapen och ge sig ut på uppdrag igen.
A Killer Paradox
När ett oavsiktligt mord följs av fler hamnar en helt vanlig ung man i en ändlös katt-och-råtta-lek med en skarpsinnig utredare.