Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Levius

Serien, 2019
Levius
Under sin farbrors vägledning klättrar den unge Levius mot toppen i den mekaniska boxningens brutala värld. Men krafter utanför ringen har ögonen på honom.
serien Levius är en Netflix Original som hade premiär 2019. Rekommenderas från 13 år Detta serien är Gripande, Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Levius på IMDB

Betyg: 7,3 från 10

A young man whose parents became casualties of war. He is taken in by his uncle Zack, and it is there that Levius begins to immerse himself in the world of metal boxing as if led by fate ...

Skådespelare i Levius

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;franska;japanska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;japanska;svenska

Flera likadana Levius

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Drifting Dragons
Drakar står på menyn när besättningen på luftskeppet Quin Zaza ger sig ut på jakt. Och om de misslyckas kommer hungern att vara deras minsta bekymmer.
The Forest of Love: Deep Cut
Inget är som det verkar när en karismatisk lurendrejare och ett oerfaret filmteam börjar nysta i två känslomässigt sargade kvinnors liv.
Ghost in the Shell: SAC_2045
Efter en global finanskris kastas världen in i ett ”hållbart krig” som förs med hjälp av AI. Nu ställs Sektion 9 inför nya former av cyberhot.
Violet Evergarden: Eternity and the Auto Memory Doll
En ensam ung kvinna känner sig fången på sin flickskola, men hennes nya lärare Violet, med sina metallhänder och innerliga brev, hjälper henne hitta sig själv igen.
Sol Levante
En ung krigare letar efter en helig plats som beviljar önskningar. Men det är bäst att inte störa platsens uråldriga väktare och andar.