Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Levius

Serien, 2019
Levius
Under sin farbrors vägledning klättrar den unge Levius mot toppen i den mekaniska boxningens brutala värld. Men krafter utanför ringen har ögonen på honom.
serien Levius är en Netflix Original som hade premiär 2019. Rekommenderas från 13 år Detta serien är Gripande, Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Levius på IMDB

Betyg: 7,3 från 10

A young man whose parents became casualties of war. He is taken in by his uncle Zack, and it is there that Levius begins to immerse himself in the world of metal boxing as if led by fate ...

Skådespelare i Levius

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;franska;japanska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;japanska;svenska

Flera likadana Levius

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Teasing Master Takagi-san
Skoleleven Nishikata blir konstant retad av klasskompisen Takagi-san och försöker (förgäves) ge igen med samma mynt.
The Prince of Tennis ~ Match! Tennis Juniors ~
En tennistalang når framgång mot alla odds, samtidigt som han måste hinna med skolan och att inspirera lagkamraterna. Baserad på den populära mangan av Takeshi Konomi.
Dino Girl Gauko
När skoltjejen Naoko blir arg förvandlas hon till en vildsint dinosaurie. Hennes vänner – och en och annan utomjording – ser till att hon aldrig får en lugn stund.
Once Upon A Time In Lingjian Mountain
När de nio kontinenterna står inför en kris går en ung man med i en sekt och blir lärling åt en vis men hetlevrad kvinna.
SCAMS
En ung välmenande man som drabbats hårt av Lehman-kollapsen deltar i en telefonbluff och blir allt djupare indragen i den kriminella undre världen.