Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Life Overtakes Me: De apatiska barnen

Dokumentärer, 2019, 40 minuter
Life Overtakes Me: De apatiska barnen
I Sverige har hundratals traumatiserade flyktingbarn dragit sig tillbaka från livets ovisshet och gått in i ett komatöst tillstånd som kallas uppgivenhetssyndrom.
dokumentärer Life Overtakes Me: De apatiska barnen är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 40 minuter lång. Rekommenderas från 13 år Detta dokumentärer är Känslosam, Mörk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Life Overtakes Me: De apatiska barnen på IMDB

Betyg: 4,9 från 10

In the grip of trauma, hundreds of refugee children in Sweden withdraw from life's uncertainties into a coma-like illness called Resignation Syndrome.

Regissörer

Ljud och text

Ljud: engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk];franska;tyska
Text: tyska;norska;svenska;engelska;finska

Flera likadana Life Overtakes Me: De apatiska barnen

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Bill Gates: Koden till min hjärna
Få en exklusiv inblick i miljardären Bill Gates huvud och hör honom berätta om personer som influerat honom och om sina mål för framtiden.
Los Tigres del Norte at Folsom Prison
Det populära bandet Los Tigres del Norte uppträder för fångarna i Folsom-fängelset, exakt 50 år efter Johnny Cash klassiska konsert.
The Mind, Explained
Har du någonsin undrat vad som pågår bakom pannbenet? Den här upplysande serien beskriver hur hjärnan fungerar och förklarar allt från drömmar till ångest.
Hello, Privilege. It's Me, Chelsea
I den här dokumentären utforskar Chelsea Handler hur vitt privilegium påverkat amerikansk kultur – och hur det gynnat henne i livet och karriären.
Evelyn
En man och hans syskon plågas av sin brors självmord och ger sig ut på en känslomässigt prövande och hjärtskärande vacker resa genom Storbritannien för att finna frid.