Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Life Overtakes Me: De apatiska barnen

Dokumentärer, 2019, 40 minuter
Life Overtakes Me: De apatiska barnen
I Sverige har hundratals traumatiserade flyktingbarn dragit sig tillbaka från livets ovisshet och gått in i ett komatöst tillstånd som kallas uppgivenhetssyndrom.
dokumentärer Life Overtakes Me: De apatiska barnen är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 40 minuter lång. Rekommenderas från 13 år Detta dokumentärer är Känslosam, Mörk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Life Overtakes Me: De apatiska barnen på IMDB

Betyg: 4,9 från 10

In the grip of trauma, hundreds of refugee children in Sweden withdraw from life's uncertainties into a coma-like illness called Resignation Syndrome.

Regissörer

Ljud och text

Ljud: engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk];franska;tyska
Text: tyska;norska;svenska;engelska;finska

Flera likadana Life Overtakes Me: De apatiska barnen

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Tacons historia
Många av de populäraste tacotyperna har en lång och relativt okänd historia. I det här aptitretande matäventyret får vi lära oss mer om några av dem.
NOVA: Black Hole Apocalypse
Astrofysiker visar hur svarta hål kan vara lösningen på gåtan om hur universum uppstod och hur livet på vår jord – och till slut människan – skapades.
NOVA: First Face of America
Forskare ger sig ut på riskabla expeditioner i en undervattensgrotta och hittar ett 13 000 år gammalt skelett som kan ge kunskap om de första människorna i Amerika.
NOVA: Decoding the Weather Machine
Forskare undersöker jordens klimat och söker ledtrådar över hela planeten – från istäcket på Grönland till Australiens öknar.
NOVA: Thai Cave Rescue
12 unga fotbollsspelare och deras tränare fastnar i en översvämmad grotta i Thailand. Räddningsarbetare från flera olika länder försöker rädda dem.