Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Little Boxes

Film, 2016, 89 minuter
Little Boxes
Efter att ha flyttat från New York till en småstad i delstaten Washington försöker en svart man, en vit kvinna och deras son anpassa sig till sitt nya liv.
film Little Boxes hade premiär 2016 och är 89 minuter lång. Detta film är Udda, Lågmäld.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Little Boxes på IMDB

Betyg: 5,8 från 10

An interracial family struggles to adjust when they move from New York City to a small, predominately white town in Washington State.

Skådespelare i Little Boxes

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: norska;engelska;tyska;svenska;finska

Flera likadana Little Boxes

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Bird Can't Fly
En sydafrikansk kock återvänder till sin hemstad för att gå på sin dotters begravning och upptäcker att hon har ett barnbarn som hon inte kände till.
The Last Soviet Movie
En parodi på sovjetisk actionfilm där en författare från Brooklyn utforskar sina förfäders historia för att kasta ljus på deras liv och roll under den ryska revolutionen.
Glamour Girls
Jobbet som exklusiv eskort utlovar pengar, glamour och en chans att börja om för en grupp kvinnor – tills ett mord och en stöld hotar att förstöra allt.
Apocalypse Please!
En grupp preppare flyttar in i en bunker i väntan på domedagen. Men innan apokalypsen kommer måste de överleva narcissism, paranoia och avundsjuka.
Queen
Efter flera decennier i Paris återvänder en renommerad skräddare och tillika dragqueen till sin hemstad i Polen för att försöka lappa ihop förhållandet med sin dotter.