Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Lojalitet är allt

Film, 2018, 107 minuter
Lojalitet är allt
En före detta överste skapar en särskild paramilitär grupp vars mål är att bekämpa drogsmugglingen vid gränsen mellan Paraguay och Argentina.
film Lojalitet är allt hade premiär 2018 och är 107 minuter lång. Rekommenderas från 16 år Lojalitet är allt är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Osentimental.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Lojalitet är allt på IMDB

Betyg: 7 från 10

Former Colonel Fernandez is appointed Minister of the National Anti-Drug Agency (SENAD) and purges the special forces to fight the first of many battles against drug trafficking on the border of Paraguay and Argentina.

Skådespelare i Lojalitet är allt

Regissörer

Ljud och text

Ljud: spanska [Originalspråk]
Text: svenska;spanska;engelska;tyska;finska

Flera likadana Lojalitet är allt

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Modest Heroes of Studio Ponoc
Yoshiaki Nishimura diskuterar grundandet av Studio Ponoc, deras kreativa principer och inspirationen till de tre Modest Heroes-kortfilmerna.
Livet enligt Archibald
Den gladlynte kycklingen Archibald kommer inte alltid ihåg att göra sina sysslor, men han glömmer aldrig bort att ha roligt – livet är ju trots allt ett äventyr!
Modest Heroes: Ponoc Short Films Theatre
Två undervattenssyskon på jakt efter sin pappa, en pojke med en dödlig äggallergi och en osynlig man som riskerar att flyga iväg med vinden. Tre animerade kortfilmer.
The Spy
På 1960-talet ger sig den nyblivne agenten Eli Cohen ut på ett hemligt, långvarigt och livsfarligt uppdrag i Syrien som spion åt Mossad.
Made in USA – En fabrik i Ohio: Ett samtal med paret Obama
Barack och Michelle Obama pratar med regissörerna Steven Bognar och Julia Reichert om dokumentären och hur viktigt det är att berätta historier.