Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Long Shot

Dokumentärer, 2017, 40 minuter
Long Shot
När Juan Catalan grips för ett mord han inte begått bygger han sitt försvar kring oredigerade videoklipp från en populär tv-serie. En dokumentär.
dokumentärer Long Shot är en Netflix Original som hade premiär 2017 och är 40 minuter lång. Fick en Emmy-nominering för bästa kortdokumentär. Detta dokumentärer är Provocerande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;franska;engelska - Syntolkning
Text: norska;engelska;tyska;svenska;finska

Flera likadana Long Shot

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Kaapa
När en ung kvinnas namn dyker upp på en lista över rymlingar blir hennes make måltavla för en hårdnackad gangster i ett brutalt krig.
Stowaway
En ung kvinna ärver oväntat en lyxyacht av sin frånvarande pappa och måste kämpa för sitt liv när den kapas av skoningslösa kriminella.
The Hatchet Wielding Hitchhiker
Denna chockerande dokumentär handlar om en sorglös liftare som gjorde viral succé och hyllades som hjälte – för att sedan gripas misstänkt för mord.
The Pale Blue Eye
En pensionerad utredare rekryterar en skarpsinnig kadett vid namn Edgar Allan Poe för att lösa ett blodigt mord på en militärhögskola.
Mumbai Mafia: Police vs The Underworld
En gangsterboss och hans gäng härjar obehindrat i 90-talets Mumbai – tills det börjar dyka upp poliser som helt enkelt dödar sina motståndare.