Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Long Shot

Dokumentärer, 2017, 40 minuter
Long Shot
När Juan Catalan grips för ett mord han inte begått bygger han sitt försvar kring oredigerade videoklipp från en populär tv-serie. En dokumentär.
dokumentärer Long Shot är en Netflix Original som hade premiär 2017 och är 40 minuter lång. Fick en Emmy-nominering för bästa kortdokumentär. Detta dokumentärer är Provocerande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;franska;engelska - Syntolkning
Text: norska;engelska;tyska;svenska;finska

Flera likadana Long Shot

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Our Living World
I den här storslagna naturserien får vi en inblick i den intelligens, uppfinningsrikedom och symbios som präglar allt liv på vår planet. Berättare: Cate Blanchett.
What Jennifer Did
När Jennifer Pan ringer till larmcentralen och talar om att hennes föräldrar har blivit skjutna hamnar hon snart i fokus för ett fängslande brottsfall.
Unlocked: A Jail Experiment
Denna realityserie följer en Arkansas-sheriff som genomför ett radikalt socialt experiment för att ge män bakom lås och bom ökad frihet.
Memes to Mayhem: Antisociala medier
Från rickrolling till virala konspirationsteorier. Den här dokumentären skildrar hur en anonym sida i den digitala världen blev ett nav för kaos i den verkliga världen.
Files of the Unexplained
Kusliga möten, mystiska försvinnanden, obehagliga händelser och andra förbryllande fenomen undersöks i den här skrämmande dokumentärserien.