Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Longest Third Date

Dokumentärer, 2023, 75 minuter
Longest Third Date
När Khani och Matt träffades genom en dejtingapp kunde de inte ana att pandemin skulle förvandla deras impulsresa till Costa Rica till ett månadslångt äventyr.
dokumentärer Longest Third Date är en Netflix Original som hade premiär 2023 och är 75 minuter lång. Den här dokumentären innehåller material som Matt Robertson och Khani Le filmade under nästan tre månader i Costa Rica. Rekommenderas från 10 år. Longest Third Date är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta dokumentärer är Intim.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Longest Third Date

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Love Like a K-Drama
Fyra skådespelerskor från Japan flyttar till Sydkorea för att provspela och spela mot koreanska skådespelare i romantiska draman. Kommer kärlek att uppstå bakom scenen?
Comedy Royale
Tjugo av Sydkoreas hetaste komiker möts i en intensiv tävling om chansen att leda en Netflix-serie – och levererar gapskratt på löpande band.
Squid Game: The Challenge
I en värld som inspirerats av serien Squid Game sätter 456 deltagare sina färdigheter – och sin karaktär – på prov för att vinna en rejäl summa pengar.
Stamped from the Beginning: USA och rasismen
Den här dokumentären bygger på Ibram X. Kendis bästsäljare och utforskar de rasistiska teoriernas historia i USA med hjälp av innovativ animering och experter.
Papporna
På en fisketur med Matthew Shepards pappa diskuterar fem desperata fäder sin kärlek, sitt hopp och sina oro för sina transbarn.