Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Bank Robbers: The Last Great Heist

Dokumentärer, 2022, 110 minuter
Bank Robbers: The Last Great Heist
I öppenhjärtiga intervjuer beskriver förövarna vid Argentinas mest ökända bankrån hur – och varför – de utförde den radikala kuppen 2006.
dokumentärer Bank Robbers: The Last Great Heist är en Netflix Original som hade premiär 2022 och är 110 minuter lång. Dokumentär av regissören Matías Gueilburt och producenten Sebastián Gamba, som även gjort De 43 försvunna studenterna. Rekommenderas från 13 år. Bank Robbers: The Last Great Heist är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta dokumentärer är Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;spanska - syntolkning;spanska [originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;spanska;finska;svenska;ukrainska

Flera likadana Bank Robbers: The Last Great Heist

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Goyo
En ung museiguide med autism lever ett liv med strikta rutiner och vanor, tills han blir kär i sin kollega och måste hantera nya omvälvande känslor.
Beverly Hills Cop: Axel F
Fyrtio år efter fallet som definierade hans karriär är Detroit-polisen Axel Foley tillbaka i Beverly Hills för att göra vad han gör bäst: lösa brott och skapa kaos.
The Accidental Twins
En förväxling efter födseln splittrar två par enäggstvillingar i Colombia. Denna fängslande dokumentär undersöker deras komplicerade historia och identiteter.
Black Barbie
Upptäck historien bakom världens första svarta Barbie och rollen som tre nyskapande kvinnor på Mattel spelade i skapandet av en docka som såg ut som dem.
Outstanding: A Comedy Revolution
En rolig och varm dokumentär som utforskar HBTQ+-ståuppscenens historia med hjälp av personliga berättelser från en stjärnspäckad samling komiker.