Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Lost Girls

Film, 2020, 95 minuter
Lost Girls
En desperat mamma gör allt för att ta reda på sanningen om sin försvunna dotter — och hjälper till att avslöja en rad olösta mord. Baserad på verkliga händelser.
film Lost Girls är en Netflix Original som hade premiär 2020 och är 95 minuter lång. Oscarsnominerade Amy Ryan har huvudrollen i den här filmen från Liz Garbus baserad på Robert Kolkers bästsäljande roman. Rekommenderas från 7 år. Lost Girls är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Mörk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Lost Girls på IMDB

Betyg: 6,2 från 10

When Mari Gilbert's daughter disappears, police inaction drives her own investigation into the gated Long Island community where Shannan was last seen. Her search brings attention to over a dozen murdered sex workers.

Skådespelare i Lost Girls

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Lost Girls

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Amor Idiota
Under en blöt kväll får en problemtyngd man syn på en kvinna som han blir mer och mer besatt av, och börjar förfölja henne i hopp om att vinna hennes kärlek.
Noose for a Lady
En amatördetektiv får reda på att hans kusin åtalats för mord och dömts till döden – och att han bara har sju dagar på sig att rädda hennes liv.
Many Pieces of Something
En grupp arbetslösa ungdomar söker mening och inspiration bland sex, droger och existentiella kriser på en galen musikfestival i Spanien.
Lilet Never Happened
Ett extremt målinriktat barn riskerar att bli utnyttjat på Manilas gator, men en socialarbetare hjälper henne att föreställa sig ett bättre liv.
Il commissario
En vanlig mordutredning utvecklas snabbt till en skandal som sätter en laglydig polischefs framtid på spel.