Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Love 101

Serien, 2021
Love 101
När fyra annorlunda ungdomar och en mönsterelev försöker få sin lärare att falla för en baskettränare hittar de vänskap, kärlek och modet att vara sig själva.
serien Love 101 är en Netflix Original som hade premiär 2021. Rekommenderas från 13 år. Love 101 är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Gripande, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Love 101 på IMDB

Betyg: 9,6 från 10

In 1990s Turkey, a group of teenage outcasts band together to make their beloved teacher fall in love so she'll have a reason to stay in town with them.

Skådespelare i Love 101

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;franska;turkiska - Syntolkning;turkiska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;svenska;turkiska

Flera likadana Love 101

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Doctor Climax
En dermatolog i 1970-talets Thailand startar oväntat en sexuell revolution när han börjar skriva krönikor under pseudonymen Doctor Climax.
Hierarchy
De främsta 0,01 procenten av eleverna styr och ställer på Jusin High School, men en mystisk nykomling orsakar sprickor i deras herravälde.
Aldrig mer
När en 17-åring uppmärksammar ett sexuellt övergrepp på sin skola inleds en utredning som vänder upp och ner på hennes liv och relationer.
Eric
En desperat pappa slår sig ihop med en envis polis för att leta efter sin 9-årige son i 1980-talets New York, samtidigt som han kämpar mot sina egna demoner.
The Life You Wanted
Gloria har slagit sig till ro i sitt liv som kvinna och är äntligen lycklig – tills en gammal vän dyker upp och skakar om hennes värld med oväntade nyheter.