Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Love 101

Serien, 2021
Love 101
När fyra annorlunda ungdomar och en mönsterelev försöker få sin lärare att falla för en baskettränare hittar de vänskap, kärlek och modet att vara sig själva.
serien Love 101 är en Netflix Original som hade premiär 2021. Rekommenderas från 13 år. Love 101 är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Gripande, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Love 101 på IMDB

Betyg: 9,6 från 10

In 1990s Turkey, a group of teenage outcasts band together to make their beloved teacher fall in love so she'll have a reason to stay in town with them.

Skådespelare i Love 101

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;franska;turkiska - Syntolkning;turkiska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;svenska;turkiska

Flera likadana Love 101

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Barracuda Queens
När en grupp överklasstjejer från Djursholm drar på sig en enorm festnota börjar de råna sina välbärgade grannar. Inspirerad av verkliga händelser.
Vortex
Efter att ha fått kontakt med sin döda hustru genom ett VR-glapp försöker en polis omintetgöra den mystiska olyckan som kostade henne livet.
Scoop
Efter ett chockerande mord på en journalist måste en ansedd kriminalreporter slåss för rättvisa i en härva där polisen, pressen och Mumbais undre värld är inblandade.
Turn of the Tide
När en båt full av kokain sjunker nära hans ö ser Eduardo en farlig men lockande möjlighet att tjäna stora pengar och förverkliga omöjliga drömmar.
FUBAR
När en far och dotter upptäcker att de båda i hemlighet arbetar för CIA övergår ett redan farligt uppdrag i ett dysfunktionellt familjedrama.