Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Love and Fortune

Serien, 2018
Love and Fortune
Wako har passerat 30-strecket och är frustrerad över livet med sin pojkvän. Hon kan inte låta bli att attraheras av skolkillen Yumeaki – trots den stora åldersskillnaden.
serien Love and Fortune hade premiär 2018. Rekommenderas från 13 år Detta serien är Lågmäld, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Love and Fortune på IMDB

Betyg: 7,7 från 10

Koi No Tsuki is a TV series starring Miu Tomita and Eri Tokunaga. A thirty-year-old woman develops a connection with a teenage boy half her age.

Skådespelare i Love and Fortune

Ljud och text

Ljud: japanska [Originalspråk]
Text: finska;japanska;svenska;engelska;tyska

Flera likadana Love and Fortune

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Yucatán
Två bedragare är både kreativa och hänsynslösa när de försöker lura en faderlig lotterivinnare på en intensiv kryssning från Spanien till Mexiko.
Platt jord
Lär känna den växande, världsomspännande kretsen av teoretiker som menar att jorden är platt, samtidigt som de lever i en värld som menar att deras idéer är helt galna.
Larry Charles' Dangerous World of Comedy
Den legendariske manusförfattaren och regissören Larry Charles reser runt i världen på jakt efter humor på ovanliga, oväntade och farliga platser.
The Breaker Upperers
Bästa vännerna Jen och Mel driver en agentur som gör slut på andras förhållanden mot betalning. Men när en av dem börjar få dåligt samvete luckras deras egen vänskap upp.
Pathfinder
Efter en strid mellan vikingar och amerikanska urinvånare blir en vikingapojke kvarlämnad, och uppfostras av stammen hans folk attackerade.