Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Love in the Moonlight

Serien, 2016
Love in the Moonlight
En ung kvinna i Joseondynastins Kina har levt hela sitt liv som man. Så småningom blir hon sovrumstjänare i det kungliga palatset, där hon lär känna kronprinsen.
serien Love in the Moonlight hade premiär 2016. Huvudrollsinnehavarna Park Bo-gum och Kim Yoo-jung vann pris för populäraste skådespelare vid Baeksang Arts Awards 2017. Rekommenderas från 13 år. Detta serien är Ger fjärilar i magen, Charmig, Gripande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Love in the Moonlight på IMDB

Betyg: 7,9 från 10

The unlikely love story between a crown prince and his eunuch.

Skådespelare i Love in the Moonlight

Flera likadana Love in the Moonlight

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

La Casa de Papel: Korea
Tjuvar tar över myntverket i ett återförenat Korea. Nu är det upp till polisen att rädda gisslan, stoppa brottslingarna – och hitta personen som ligger bakom det hela.
Man Vs Bee
Den klumpiga pappan Trevor ser efter en lyxvilla och försöker överlista ett bi i den här komediserien – men resultatet blir kaosartat.
Queen
Efter flera decennier i Paris återvänder en renommerad skräddare och tillika dragqueen till sin hemstad i Polen för att försöka lappa ihop förhållandet med sin dotter.
Bruna Louise: Demolição
Komikern Bruna Louise har varit i dejtingsvängen ett bra tag och vet hur man handskas med dåliga förhållanden – och hur man gör skämt av dem.
Welcome to Wedding Hell
Ett frieri ska ju helst sluta lyckligt, men för det här paret är det bara början på en lång rad kämpiga bröllopsförberedelser.