Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Love Like a K-Drama

Serien, 2023
Love Like a K-Drama
Fyra skådespelerskor från Japan flyttar till Sydkorea för att provspela och spela mot koreanska skådespelare i romantiska draman. Kommer kärlek att uppstå bakom scenen?
serien Love Like a K-Drama är en Netflix Original som hade premiär 2023. Rekommenderas från 10 år. Detta serien är Sentimental, Bitterljuv, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Love Like a K-Drama

Ljud och text

Ljud: engelska;japanska - syntolkning;japanska [originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;japanska;svenska;ukrainska

Flera likadana Love Like a K-Drama

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

House of Ninjas
En dysfunktionell familj bestående av mäktiga ninjor har dragit sig tillbaka, men när landet hotas av en katastrof måste de slipa sina vapen och ge sig ut på uppdrag igen.
Pokémon Concierge
Välkommen till Pokémon-resorten, en härlig plats där pokémon kan slappna av och ha kul. Vilken gäst kommer den nya portvakten Haru att lära känna först?
Making Squid Game: The Challenge
Följ med bakom kulisserna och se hur realityserien som inspirerats av Squid Game gick från manusbaserat drama till stenhård tävling.
My Daemon
För att rädda sin mamma ger sig en godhjärtad pojke och hans lilla daemonvän i väg på en resa genom ett postapokalyptiskt Japan, samtidigt som mörka krafter närmar sig.
Onmyoji
Musikern Minamoto Hiromasa blir vän med mystikern Abe Seimei i det kejserliga hovets gyllene korridorer, och tillsammans löser de knepiga fall med demoniska ursprung.