Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Lucifer

Serien, 2021
Lucifer
Djävulen har tröttnat på att vara chef i helvetet och drar till Los Angeles, där han öppnar nattklubb och slår sig ihop med en mordutredare.
serien Lucifer är en Netflix Original som hade premiär 2021. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Lucifer är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Spännande, Udda.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Lucifer på IMDB

Betyg: 7,5 från 10

A young caretaker believes her family is being tormented by the devil, after she agrees to write the chilling story of a patient haunted by the relentless demonic being.

Skådespelare i Lucifer

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk];engelska - Syntolkning
Text: nederländska;engelska

Flera likadana Lucifer

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Chip och Potatis: Chips semester
När fallande kokosnötter håller alla vakna hela natten under semestern kommer Chip och Potatis på hur de kan hjälpa familjen att få en god natts sömn.
Something Between
Upplev akrobatisk skärmflygning ur en grupp unga talangfulla piloters synvinkel när de under fyra månaders tid reser runt i Europa och utövar sin sport.
The Amber Light
Den här mysiga dokumentären utforskar kopplingarna mellan whisky, musiktraditioner och den sociala alkoholkulturen i Skottland.
La Casa de Papel: Korea
Tjuvar tar över myntverket i ett återförenat Korea. Nu är det upp till polisen att rädda gisslan, stoppa brottslingarna – och hitta personen som ligger bakom det hela.
Man Vs Bee
Den klumpiga pappan Trevor ser efter en lyxvilla och försöker överlista ett bi i den här komediserien – men resultatet blir kaosartat.