Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Maffiabröder

GoodFellas
Film, 1990, 145 minuter, 3.979.854 recensioner
Maffiabröder
Scorseses episka berättelse om gangstern Henry Hill och hans våldsamma liv i New York-maffian under tre decennier – en dröm som blev till en paranoid mardröm.
film Maffiabröder hade premiär 1990 och är 145 minuter lång. Den här klassikern av Martin Scorsese nominerades till fem Oscar. Joe Pesci vann statyetten för bästa manliga biroll. Tillåten för 15 år och äldre. Detta film är Stenhård, Mörk.

Maffiabröder på IMDB

Betyg: 9 från 10

Henry Hill and his friends work their way up through the mob hierarchy.

Trailer

Skådespelare i Maffiabröder

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: danska;finska;norskt bokmål;svenska

Flera likadana Maffiabröder

Lilyhammer

Lilyhammer

(2014)

Departed

Departed

(2006)

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Känn rytmen
Efter en misslyckad audition på Broadway tvingas en självupptagen dansare återvända till hemorten och går med på att träna en brokig skara ungdomar inför en stor tävling.
En förlupen kula
När en genial bilmekaniker med ett kriminellt förflutet hotas av ett mordåtal måste han ge sig ut på jakt efter bilen där beviset för hans oskuld finns: en ensam kula.
Whispers
En välbärgad familjs mörka hemligheter kommer fram i ljuset efter att familjens patriark avlider under mystiska omständigheter.
Da 5 Bloods
Fyra afroamerikanska krigsveteraner återvänder till Vietnam långt efter kriget för att leta efter sin gruppledares kvarlevor – och en begravd skatt. I regi av Spike Lee.
Den enda lögnen
Bevis som påträffats på ett mordoffer ger en åklagare hopp om att hitta sin syster vid liv – 25 år efter hennes försvinnande.