Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Magic for Humans

Serien, 2018
Magic for Humans
Från att få folk på gatan att häpna till att genomföra avancerade trolleritrick – Justin Willman blandar godmodigt trolleri med skämt för vuxna.
serien Magic for Humans är en Netflix Original som hade premiär 2018. Rekommenderas från 13 år Magic for Humans är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Udda, Knasig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Magic for Humans på IMDB

Betyg: 7,1 från 10

Magic for Humans is a TV series starring Justin Willman, Jillian Sipkins, and Erika Anderson. Justin Willman preforms magic tricks on the street.

Trailer

Skådespelare

Ljud och text

Ljud: franska;tyska;engelska [Originalspråk]
Text: norska;engelska;svenska;finska;tyska

Flera likadana Magic for Humans

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Summer Heat
Några unga vuxna som jobbar på en paradisliknande semesterö upplever en oförglömlig sommar när de upptäcker kärleken, verklig vänskap och förödande hemligheter.
Midnight Asia: Eat · Dance · Dream
På natten vaknar Asiens storstäder till liv. Den här dokumentärserien fokuserar på maten, drycken, musiken – och de riktiga nattugglorna.
Heavenly Bites: Mexico
Välkommen till en matfest och visuell hyllning till det mexikanska köket och de annorlunda, härliga smaker som är värda lite ont i magen.
The Puppet Master: Jakten på en mästerbedragare
I den här obehagliga dokumentärserien manipulerar en elak bedragare sina offer genom att låtsas vara en brittisk agent, och lämnar bara spillror efter sig.
Mighty Express: Tågtrubbel
Ett listigt par har lurat tågen och tagit över centralen! Kan Lulle hjälpa sina vänner och rädda dagen?