Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Making a Murderer

Serien, 2018
Making a Murderer
En thriller ur verkliga livet som filmats under 13 år, och följer den unika berättelsen om två män som anklagats för ett otäckt brott de kanske inte begått.
serien Making a Murderer är en Netflix Original som hade premiär 2018. Första säsongen av denna provocerande dokumentärserie vann fyra priser på Emmy-galan, bland annat för bästa dokumentär. Detta serien är Mörk, Provocerande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Making a Murderer på IMDB

Betyg: 8,7 från 10

Filmed over a 10-year period, Steven Avery, a DNA exoneree who, while in the midst of exposing corruption in local law enforcement, finds himself the prime suspect in a grisly new crime.

Ljud och text

Ljud: engelska - Syntolkning
Text: engelska;svenska;nederländska;finska

Flera likadana Making a Murderer

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Agent Elvis
I den här animerade komedin för vuxna byter Elvis sin paljettprydda overall mot en ryggraket när han rekryteras till ett hemligt spionprogram för att stoppa onda krafter.
Sky High: The Series
Efter sin mans död beslutar sig Sole för att bli gangsterboss i ett försök att skydda sin son – trots att det innebär att gå emot sin egen pappa.
Dance 100
För att vinna 100 000 dollar måste åtta koreografer skapa alltmer komplexa dansnummer åt ett stadigt växande antal elitdansare – som dessutom agerar domare.
Caught Out: Crime. Corruption. Cricket.
Den här sportdokumentären utforskar Indiens största matchfixningsskandal, inklusive ikonerna som drogs med ner i fallet och journalisterna som uppdagade korruptionen.
Maestro
En musiker som flyttar till en pittoresk ö för att leda en musikfestival inleder ett oväntat förhållande och blir snart indragen i invånarnas mörka hemligheter.