Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Making a Murderer

Serien, 2018
Making a Murderer
En thriller ur verkliga livet som filmats under 13 år, och följer den unika berättelsen om två män som anklagats för ett otäckt brott de kanske inte begått.
serien Making a Murderer är en Netflix Original som hade premiär 2018. Första säsongen av denna provocerande dokumentärserie vann fyra priser på Emmy-galan, bland annat för bästa dokumentär. Detta serien är Mörk, Provocerande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Making a Murderer på IMDB

Betyg: 8,7 från 10

Filmed over a 10-year period, Steven Avery, a DNA exoneree who, while in the midst of exposing corruption in local law enforcement, finds himself the prime suspect in a grisly new crime.

Ljud och text

Ljud: engelska - Syntolkning
Text: engelska;svenska;nederländska;finska

Flera likadana Making a Murderer

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Bros
Efter att ha fått chockerande besked reser två vänner från Jerusalem till Krakow för att gå på en fotbollsmatch, i hopp om att kunna lämna sina bekymmer bakom sig.
Our Living World
I den här storslagna naturserien får vi en inblick i den intelligens, uppfinningsrikedom och symbios som präglar allt liv på vår planet. Berättare: Cate Blanchett.
Good Times
I denna vassa nytolkning av den klassiska tv-serien försöker en ny generation i familjen Evans hålla näsan över vattenytan i ett fattigt bostadsområde i Chicago.
Midsummer Night
Carina bjuder in släkt och vänner för att fira midsommar, men den trevliga tillställningen spårar ur i takt med att gamla hemligheter uppdagas.
Baby Reindeer
När en kämpande komiker är vänlig mot en sårbar kvinna blir det starten på en sjuklig besatthet som hotar att förstöra bådas liv.