Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Malevolent

Film, 2018, 88 minuter
Malevolent
Ett syskonpar fejkar övernaturliga fenomen för att tjäna pengar, men när de tar sig an ett jobb i ett hemsökt hus visar det sig att det är på riktigt den här gången.
film Malevolent är en Netflix Original som hade premiär 2018 och är 88 minuter lång. Rekommenderas från 16 år Detta film är Mörk, Skrämmande, Nervkittlande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Malevolent på IMDB

Betyg: 4,8 från 10

Malevolent is a movie starring Florence Pugh, Ben Lloyd-Hughes, and Scott Chambers. A brother-sister team who fake paranormal encounters for cash get more than they bargained for when a job at a haunted estate gets very, very real.

Trailer

Skådespelare i Malevolent

Regissör

Ljud och text

Ljud: franska;engelska [Originalspråk];tyska;engelska - Syntolkning
Text: tyska;norska;svenska;engelska;finska

Flera likadana Malevolent

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Crash Landing on You
När en glidflygning går snett hamnar en sydkoreansk arvtagerska i Nordkorea, där hon lär känna en arméofficer som bestämmer sig för att gömma henne.
Det första året
Den här dokumentärserien tittar närmare på den banbrytande vetenskapen som avslöjar hur barn utvecklas under sitt första levnadsår och vilken roll arv och miljö spelar.
Gentefied
Kusinerna Morales gör allt för att rädda sin farfars tacoställe, samtidigt som de följer sina egna drömmar medan deras kvarter i Los Angeles drabbas av gentrifiering.
Spectros
En grupp tonåringar hamnar i skottlinjen för en kamp mellan övernaturliga krafter när hämndlystna andar ur det förflutna intar en stadsdel i São Paulo.
Port 7
En målmedveten kvinna försöker bli av med de våldsamma brottslingar och korrupta element som fått fotfäste i en argentinsk fotbollsklubb.