Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Malibu Rescue: Serien

Malibu Rescue: The Series
Serien, 2019
Malibu Rescue: Serien
Efter att ha utbildat sig till juniorlivräddare återvänder Flundrorna till stranden i en serie som är full av spännande räddningsaktioner och lättsam humor.
serien Malibu Rescue: Serien är en Netflix Original som hade premiär 2019. Malibu Rescue: Serien är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Familjevänlig, Knasig, Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Malibu Rescue: Serien på IMDB

Betyg: 4,7 från 10

A ragtag group of aspiring junior lifeguards from The Valley compete against the snobby local kids for bragging rights and the ultimate tower at Malibu beach.

Skådespelare i Malibu Rescue: Serien

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk];engelska - Syntolkning;norska;tyska;finska;svenska
Text: engelska;finska;norska;tyska;svenska

Flera likadana Malibu Rescue: Serien

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Hör du mig?
Tre vänner i en fattig stadsdel ser humor och hopp i tillvaron trots dåliga pojkvänner och dysfunktionella familjer.
Space Force
En fyrstjärnig general samarbetar motvilligt med en excentrisk vetenskapsman för att göra den amerikanska militärens senaste tillskott – Rymdstyrkan – redo för avfärd.
Betaal
När myndigheterna fördriver en grupp bybor för att bygga en ny motorväg väcks en gammal förbannelse – och en armé av brittiska zombiesoldater.
Den stora blomsterkampen
Tio tävlande par som består av florister, skulptörer och trädgårdsdesigners möts i en vänskaplig kamp om vem som kan bygga de största och djärvaste trädgårdskonstverken.
Patton Oswalt: I Love Everything
Han har fyllt 50, hittat kärleken igen, köpt nytt hus – och lider existentiella kval på Denny's. Livet bara rusar förbi Patton Oswalt i denna ståuppspecial.