Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Malibu Rescue

Film, 2019, 69 minuter
Malibu Rescue
Efter en lång rad upptåg får Tyler det hett om öronen och tvingas tillbringa sommaren med att träna för ett elitprogram för unga badvakter.
film Malibu Rescue är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 69 minuter lång. Malibu Rescue är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Familjevänlig, Knasig, Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Malibu Rescue på IMDB

A ragtag group of aspiring junior lifeguards from The Valley compete against the snobby local kids for bragging rights and the ultimate tower at Malibu beach.

Skådespelare i Malibu Rescue

Regissör

Ljud och text

Ljud: svenska;engelska - Syntolkning;norska;engelska [Originalspråk];tyska;finska
Text: svenska;finska;norska;tyska;engelska

Flera likadana Malibu Rescue

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Spelling the Dream: Rättstavningsmästarna
Den här dokumentären följer fyra förhoppningsfulla deltagare och tittar närmare på den indisk-amerikanska gruppens stora framgångar i USA:s största rättstavningstävling.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian blandar musik och ståuppkomedi när han analyserar ojämlika skodon, fåglar som inte kan flyga och sin egen rädsla för att inte vara tillräckligt rolig.
Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby är tillbaka med sin andra special, där hon analyserar popularitet, identitet och ett ovanligt möte på en rastgård för hundar.
The Wrong Missy
Tim tror att han har bjudit med sin drömtjej på en jobbresa till Hawaii, men inser att han i själva verket har sms:at en kvinna från en katastrofal blinddejt.
Jerry Seinfeld: 23 Hours To Kill
Jerry Seinfeld avhandlar skillnaderna mellan att ringa och sms:a, bufféer och så kallade ”topprestauranger” och förklarar vad som är så magiskt med pop tarts.