Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Malibu Rescue

Film, 2019, 69 minuter
Malibu Rescue
Efter en lång rad upptåg får Tyler det hett om öronen och tvingas tillbringa sommaren med att träna för ett elitprogram för unga badvakter.
film Malibu Rescue är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 69 minuter lång. Malibu Rescue är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Familjevänlig, Knasig, Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Malibu Rescue på IMDB

A ragtag group of aspiring junior lifeguards from The Valley compete against the snobby local kids for bragging rights and the ultimate tower at Malibu beach.

Skådespelare i Malibu Rescue

Regissör

Ljud och text

Ljud: svenska;engelska - Syntolkning;norska;engelska [Originalspråk];tyska;finska
Text: svenska;finska;norska;tyska;engelska

Flera likadana Malibu Rescue

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

¡Ay, mi madre!
En kvinna har inte haft kontakt med sin mamma på flera år, men när mamman dör måste dottern följa de ovanliga instruktionerna i testamentet för att få ut sitt arv.
Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein
David Harbour hittar bortglömda inspelningar från sin pappas katastrofala tv-uppsättning av ett litterärt mästerverk och upptäcker chockerande familjehemligheter.
4 latas
Två gamla vänner ger sig av på en bilresa från Spanien till Mali för att återförenas med en döende vän. Med sig har de hans dotter, som han inte pratat med på många år.
Swiped
Två rumskompisar på college utvecklar en nyskapande dejtingapp och snart översvämmas skolan av tillfälliga förbindelser och komplikationer.
Social Animals
En ung kvinna försöker rädda sitt företag, förbättra sitt kärleksliv och lära sig att bli vuxen – när hon plötsligt blir tokförälskad i en gift man.