Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Man of God

Film, 2022, 111 minuter
Man of God
Samuel frigör sig från sin strängt religiösa uppfostran för att leva sitt eget liv, men hans själ slits fortfarande mellan det nya livet och den tro han lämnat bakom sig.
film Man of God är en Netflix Original som hade premiär 2022 och är 111 minuter lång. Rekommenderas från 13 år. Man of God är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Man of God på IMDB

Exiled unjustly, convicted without trial, slandered without cause. Man of God depicts the trials and tribulations of Saint Nektarios of Aegina, as he bears the unjust hatred of his enemies while preaching the Word of God.

Skådespelare i Man of God

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Man of God

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Amor Idiota
Under en blöt kväll får en problemtyngd man syn på en kvinna som han blir mer och mer besatt av, och börjar förfölja henne i hopp om att vinna hennes kärlek.
Noose for a Lady
En amatördetektiv får reda på att hans kusin åtalats för mord och dömts till döden – och att han bara har sju dagar på sig att rädda hennes liv.
Many Pieces of Something
En grupp arbetslösa ungdomar söker mening och inspiration bland sex, droger och existentiella kriser på en galen musikfestival i Spanien.
Lilet Never Happened
Ett extremt målinriktat barn riskerar att bli utnyttjat på Manilas gator, men en socialarbetare hjälper henne att föreställa sig ett bättre liv.
Il commissario
En vanlig mordutredning utvecklas snabbt till en skandal som sätter en laglydig polischefs framtid på spel.