Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Man Vs Bee

Serien, 2022
Man Vs Bee
Den klumpiga pappan Trevor ser efter en lyxvilla och försöker överlista ett bi i den här komediserien – men resultatet blir kaosartat.
serien Man Vs Bee är en Netflix Original som hade premiär 2022. BAFTA-belönade Rowan Atkinson har huvudrollen i denna komedi om en ensam mans kamp mot ett bi. Rekommenderas från 7 år. Man Vs Bee är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Annorlunda, Knasig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Man Vs Bee

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Deepa & Anoop
Välkommen till Hotell Mango! Här bor en glad och kreativ liten tjej som tillsammans med sin färgskiftande elefant alltid är redo för lek, musik – och bus!
The Haunted Journey
En tornado för en liten flicka och hennes hund till ett land med häxor, feer och talande fåglar i denna animerade film inspirerad av Trollkarlen från Oz.
Darkest Hour
Invasionen från Nazityskland hotar och Storbritanniens nytillsatte premiärminister Winston Churchill förbereder sitt folk för att slåss för landets överlevnad.
Rules of the Game
Sedan medeltiden har invånarna i en liten stad träffats för att spela en enorm fotbollsmatch – med tusentals spelare och flera kilometer mellan målen.
Story of…Beef
Följ historien bakom nötköttet – från förhistoriska vildoxar till basvara inom kulturer över hela jorden.