Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Maniac

Serien, 2018
Maniac
Två problemtyngda främlingar lär känna varandra när de deltar i en experimentell läkemedelsstudie, som leds av en läkare med moderskomplex och en mycket känslosam dator.
serien Maniac är en Netflix Original som hade premiär 2018. Rekommenderas från 16 år. Maniac är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Udda, Intellektuell, Sinnesvidgande, Absurd.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Maniac på IMDB

Betyg: 7,9 från 10

Two strangers are drawn to a mysterious pharmaceutical trial that will, they're assured, with no complications or side-effects whatsoever, solve all of their problems, permanently. Things do not go as planned.

Skådespelare i Maniac

Ljud och text

Ljud: franska;engelska [Originalspråk];tyska;engelska - Syntolkning
Text: norska;engelska;svenska;finska;tyska

Flera likadana Maniac

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Untold: The Girlfriend Who Didn't Exist
Från Notre Dame till NFL: Manti Te'o hade en lovande framtid inom fotbollen, tills ett hemligt förhållande online fick hans liv och karriär att spåra ur.
Anchor Baby
Ett nigerianskt par i USA måste hantera konsekvenserna när de trotsar myndigheternas avvisningsbeslut i hopp om att kunna ge sitt ofödda barn amerikanskt medborgarskap.
Deepa & Anoop
Välkommen till Hotell Mango! Här bor en glad och kreativ liten tjej som tillsammans med sin färgskiftande elefant alltid är redo för lek, musik – och bus!
The Haunted Journey
En tornado för en liten flicka och hennes hund till ett land med häxor, feer och talande fåglar i denna animerade film inspirerad av Trollkarlen från Oz.
Darkest Hour
Invasionen från Nazityskland hotar och Storbritanniens nytillsatte premiärminister Winston Churchill förbereder sitt folk för att slåss för landets överlevnad.