Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Martin Matte: La vie, la mort...eh la la..!

Film, 2019, 61 minuter
Martin Matte: La vie, la mort...eh la la..!
Quebecs komedistjärna Martin Matte bjuder bland annat på pinsamma händelser och lösningen på problemet med nättroll i den här oförutsägbara komedispecialen.
film Martin Matte: La vie, la mort...eh la la..! är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 61 minuter lång. Mattes delvis självbiografiska komediserie Les beaux malaises vann 20 Gémeaux-priser – tre av dem för bästa komedi. Martin Matte: La vie, la mort...eh la la..! är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Knasig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare

Regissör

Ljud och text

Ljud: kanadensisk franska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;kanadensisk franska;svenska

Flera likadana Martin Matte: La vie, la mort...eh la la..!

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Katt Williams: World War III
Katt Williams skämtar om sanningar, lögner, kycklingvingar och kriget mot droger i en härligt underhållande ståuppspecial från Las Vegas.
Folkets tjänare 2
Presidenten samarbetar med den före detta premiärministern för att stabilisera ekonomin och få slut på de giriga oligarkernas maktspel i skuggorna.
The Age Of Monsters
På sin dödsbädd sammankallar en filmskapare personer som varit inblandade i hans oavslutade filmprojekt. Nu ska de ta itu med ett verk som troligen blir utgivet postumt.
Bittersweet Days
När en ung kvinnas pojkvän flyttar till London för en tid kommer hon allt närmare sin nya rumskamrat, en utåtriktad nederländsk fotograf.
Bellezonismo
Två förare kör vilse under ett rally och träffar en märklig före detta designer som är besatt av fysisk skönhet.