Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Mea Culpa

Film, 2024, 120 minuter
Mea Culpa
En försvarsadvokat tvingas välja mellan familjen, plikten och sina egna farliga begär när hon företräder en mordanklagad konstnär.
film Mea Culpa är en Netflix Original som hade premiär 2024 och är 120 minuter lång. Tyler Perry står för manus, regi och produktion av den här romantiska thrillern med Kelly Rowland och Trevante Rhodes. Rekommenderas från 16 år. Mea Culpa är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Erotisk, Nervkittlande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Mea Culpa

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska - Syntolkning;engelska - Syntolkning;engelska [originalspråk];franska - Syntolkning;ukrainska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Mea Culpa

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Stolen
En ung samisk kvinna tar upp jakten på en mördare för att hämnas en personlig oförrätt i detta känsloladdade drama. Inspirerat av verkliga händelser.
Amar Singh Chamkila
En ödmjuk sångares provocerande texter väcker känslor i Punjab, och han måste hantera både sin nyfunna framgång och svidande kritik innan sin plötsliga död.
A Journey
En kvinna som vägrar genomgå cancerbehandling bilar genom Tasmanien med maken och sin bästa vän för att bocka av saker på listan över saker hon vill göra innan hon dör.
What Jennifer Did
När Jennifer Pan ringer till larmcentralen och talar om att hennes föräldrar har blivit skjutna hamnar hon snart i fokus för ett fängslande brottsfall.
Scoop
I denna fiktiva skildring får vi veta hur kvinnorna på Newsnight lyckades göra den ökända intervjun med prins Andrew. Inspirerad av verkliga händelser.