Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Mercy

My Days of Mercy
Film, 2016, 87 minuter
Mercy
Två bröder råkar i konflikt med sina halvsyskon när de besöker sin döende mamma. Gamla hemligheter uppdagas, och snart förvandlas besöket till en kamp för överlevnad.
film Mercy är en Netflix Original som hade premiär 2016 och är 87 minuter lång. Vägledning av föräldrar föreslås. Vissa scener kan vara olämpliga för barn.Detta film är Nervkittlande, Mörk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mercy på IMDB

Betyg: 5 från 10

A single mom and her two boys help take care of their grandmother with mystical powers.

Skådespelare i Mercy

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;franska;engelska - Syntolkning
Text: norska;tyska;svenska;nederländska;finska;engelska

Flera likadana Mercy

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Barracuda Queens
När en grupp överklasstjejer från Djursholm drar på sig en enorm festnota börjar de råna sina välbärgade grannar. Inspirerad av verkliga händelser.
Vortex
Efter att ha fått kontakt med sin döda hustru genom ett VR-glapp försöker en polis omintetgöra den mystiska olyckan som kostade henne livet.
Missed Connections
Efter ett oförglömligt möte tar en hopplös romantiker hjälp av en app för att leta upp en man hon precis träffat. Men är han verkligen det hon söker?
Scoop
Efter ett chockerande mord på en journalist måste en ansedd kriminalreporter slåss för rättvisa i en härva där polisen, pressen och Mumbais undre värld är inblandade.
A Beautiful Life
En ung fiskare med en dold talang blir upptäckt av en musikproducent. Nu måste han bestämma sig för om han vågar satsa – och släppa in kärleken.