Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Mercy

My Days of Mercy
Film, 2016, 87 minuter
Mercy
Två bröder råkar i konflikt med sina halvsyskon när de besöker sin döende mamma. Gamla hemligheter uppdagas, och snart förvandlas besöket till en kamp för överlevnad.
film Mercy är en Netflix Original som hade premiär 2016 och är 87 minuter lång. Vägledning av föräldrar föreslås. Vissa scener kan vara olämpliga för barn. Detta film är Nervkittlande, Mörk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mercy på IMDB

Betyg: 5 från 10

A single mom and her two boys help take care of their grandmother with mystical powers.

Skådespelare i Mercy

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;franska;engelska - Syntolkning
Text: norska;tyska;svenska;nederländska;finska;engelska

Flera likadana Mercy

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Känn rytmen
Efter en misslyckad audition på Broadway tvingas en självupptagen dansare återvända till hemorten och går med på att träna en brokig skara ungdomar inför en stor tävling.
En förlupen kula
När en genial bilmekaniker med ett kriminellt förflutet hotas av ett mordåtal måste han ge sig ut på jakt efter bilen där beviset för hans oskuld finns: en ensam kula.
Whispers
En välbärgad familjs mörka hemligheter kommer fram i ljuset efter att familjens patriark avlider under mystiska omständigheter.
Da 5 Bloods
Fyra afroamerikanska krigsveteraner återvänder till Vietnam långt efter kriget för att leta efter sin gruppledares kvarlevor – och en begravd skatt. I regi av Spike Lee.
Den enda lögnen
Bevis som påträffats på ett mordoffer ger en åklagare hopp om att hitta sin syster vid liv – 25 år efter hennes försvinnande.