Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Min lillebror

Film, 2019, 96 minuter
Min lillebror
En tonåring går från en våldsam hemmiljö till ett brutalt ungdomshem där han måste vänja sig vid den tuffa tillvaron och knyta osannolika vänskapsband för att överleva.
film Min lillebror är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 96 minuter lång. Rekommenderas från 16 år Detta film är Mörk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Min lillebror på IMDB

Because he wanted to protect his little brother from a father too violent, Teddy, a young man without history, is accused of the murder of his father and is sent to a closed educational ...

Skådespelare i Min lillebror

Regissör

Ljud och text

Ljud: franska - Syntolkning;franska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;franska;svenska

Flera likadana Min lillebror

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Triad Princess
Den tuffa dottern till en mäktig gangsterboss tar jobb som livvakt, vänder upp och ner på en tv-stjärnas liv och hittar (kanske) kärleken.
Marriage Story
Den Oscarsnominerade filmskaparen Noah Baumbach regisserar denna skarpa och ömsinta film om ett äktenskap i kris och en familj som kämpar för att hålla ihop.
Virgin River
En sörjande specialistsjuksköterska behöver en nystart och flyttar från Los Angeles till en avlägsen stad i norra Kalifornien, där hon möts av många överraskningar.
Apache: Berättelsen om Carlos Tevez
Denna realistiska dramatisering av Carlos Tevez liv visar hans väg från de tuffa förhållandena i Argentinas Fuerte Apache till fotbollsvärldens absoluta topp.
Dansa med mig
När hans dansgrupp splittras börjar en talangfull men osäker hiphopdansare undervisa på en prestigefull balettskola i Paris, där han faller för en aspirerande ballerina.