Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

MINDHUNTER

Serien, 2019
MINDHUNTER
I slutet av 1970-talet utvecklades ett nytt område inom kriminologin när två FBI-agenter undersökte psykologin bakom mord, och kom obehagligt nära verklighetens monster.
serien MINDHUNTER är en Netflix Original som hade premiär 2019. Cameron Britton Emmy-nominerades för sin roll som Edmund Kemper i denna serie från David Fincher och Charlize Theron. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.MINDHUNTER är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Skrämmande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

MINDHUNTER på IMDB

Betyg: 8,5 från 10

Mindhunter is a TV series starring Jonathan Groff, Holt McCallany, and Anna Torv. Set in the late 1970s, two FBI agents are tasked with interviewing serial killers to solve open cases.

Skådespelare i MINDHUNTER

Ljud och text

Ljud: europeisk spanska;franska;turkiska;tyska;engelska [Originalspråk];engelska - Syntolkning
Text: engelska;nederländska;svenska;tyska;franska

Flera likadana MINDHUNTER

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Can I Tell You A Secret?
Tre kvinnors liv förändras för alltid när en stalker infiltrerar deras sociala mediekonton. Och de är bara en bråkdel av hans många offer.
Avatar The Last Airbender
En ung pojke måste lära sig att bemästra de fyra elementen för att rädda världen från krig – och bekämpa en fiende som gör allt för att stoppa honom.
Comedy Chaos
Efter att ha fått sparken från sitt eget företag måste en otursdrabbad man hantera sitt bräckliga äktenskap och sin problemtyngda komediklubb.
The Vince Staples Show
Rapparen och skådespelaren Vince Staples navigerar vardagslivets utmaningar och överraskningar i sin hemstad Long Beach i Kalifornien.
Ready, Set, Love
I en värld där den manliga populationen nästan har utrotats av en mystisk epidemi blir en vardaglig kvinna antagen till en dejtingtävling som anordnas av myndigheterna.