Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Miracle in Cell No. 7

7. Kogustaki Mucize
Film, 2019, 132 minuter
Miracle in Cell No. 7
En pappa med en intellektuell funktionsnedsättning har separerats från sin dotter och måste bevisa sin oskuld när han döms för mordet på dottern till en högt uppsatt man.
film Miracle in Cell No. 7 hade premiär 2019 och är 132 minuter lång. Rekommenderas från 16 år Detta film är Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Miracle in Cell No. 7 på IMDB

Betyg: 8,3 från 10

A story of love between a mentally-ill father who was wrongly accused of murder and his lovely six years old daughter. The prison would be their home. Based in 2013 Korean movie "Miracle in cell No. 7".

Skådespelare i Miracle in Cell No. 7

Regissör

Ljud och text

Ljud: turkiska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;svenska;turkiska

Flera likadana Miracle in Cell No. 7

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Painted Boats
Detta drama med dokumentära inslag handlar om två familjer som arbetar med att frakta varor på kanalbåtar i 1940-talets England.
Singles
Efter att ha blivit lämnad av sin fru och tvingats flytta in i ett hus för singlar lär en ensam man känna sin granne, en fotograf som har fått sitt hjärta krossat.
Slice of Life
Pierre är i desperat behov av en levertransplantation och hans enda hopp står till brodern. Men först måste de lösa sin gamla konflikt.
Spray of the Days
Två par brottas med udda tragedier: en kvinna upptäcker att det växer en näckros i hennes lungor medan en man blir besatt av ”Jean-Sol Partre”.
The Little Soldier
En leksaksakrobat blir kär i en ballerinadocka. Men när akrobaten blir tvungen att dra ut i krig kommer en svartsjuk gubben i lådan och försöker ta över.