Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Miraklet

Film, 2022, 109 minuter
Miraklet
År 1862 reser en sörjande sjuksköterska från England till en avlägsen irländsk by för att undersöka miraklet med en ung flicka som påstås kunna leva utan mat.
film Miraklet är en Netflix Original som hade premiär 2022 och är 109 minuter lång. Se Oscarsnominerade Florence Pugh i denna film som bygger på en roman av Emma Donoghue. Regi av Sebastián Lelio. Rekommenderas från 16 år. Miraklet är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Intellektuell, Lågmäld.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Miraklet

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska;ukrainska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Miraklet

Godless

Godless

(2017)

Alias Grace

Alias Grace

(2017)

Ödets lågor

Ödets lågor

(2019)

Rebecca

Rebecca

(2020)

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Onmyoji
Musikern Minamoto Hiromasa blir vän med mystikern Abe Seimei i det kejserliga hovets gyllene korridorer, och tillsammans löser de knepiga fall med demoniska ursprung.
Replacing Chef Chico
När en mästerkock hamnar i koma blir det upp till hans lojala souschef att se till att deras filippinska restaurang inte går under.
Elena vet
Samtidigt som hennes parkinson förvärras gör en kvinna allt för att hitta de som bär ansvaret för hennes dotters plötsliga död.
Doi Boy
En flykting skapar en ny identitet som sexarbetare i Thailand och blir indragen i ett farligt spel för att säkra en bättre framtid.
Stamped from the Beginning: USA och rasismen
Den här dokumentären bygger på Ibram X. Kendis bästsäljare och utforskar de rasistiska teoriernas historia i USA med hjälp av innovativ animering och experter.