Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Miseducation

Serien, 2023
Miseducation
Efter en offentlig förnedring börjar en aspirerande influencer studera vid ett universitet i en småstad där hon försöker återfå sin sociala status.
serien Miseducation är en Netflix Original som hade premiär 2023. Rekommenderas från 16 år. Miseducation är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Fräck.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Miseducation

Ljud och text

Ljud: engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Miseducation

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Doctor Climax
En dermatolog i 1970-talets Thailand startar oväntat en sexuell revolution när han börjar skriva krönikor under pseudonymen Doctor Climax.
Hierarchy
De främsta 0,01 procenten av eleverna styr och ställer på Jusin High School, men en mystisk nykomling orsakar sprickor i deras herravälde.
Aldrig mer
När en 17-åring uppmärksammar ett sexuellt övergrepp på sin skola inleds en utredning som vänder upp och ner på hennes liv och relationer.
How to Ruin Love
Zoleka misstänker att pojkvännen är otrogen och tänker ta honom på bar gärning, men istället råkar hon förstöra det storslagna frieri han planerat i hemlighet.
Eric
En desperat pappa slår sig ihop med en envis polis för att leta efter sin 9-årige son i 1980-talets New York, samtidigt som han kämpar mot sina egna demoner.