Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Missed Connections

Film, 2023, 107 minuter
Missed Connections
Efter ett oförglömligt möte tar en hopplös romantiker hjälp av en app för att leta upp en man hon precis träffat. Men är han verkligen det hon söker?
film Missed Connections är en Netflix Original som hade premiär 2023 och är 107 minuter lång. Se Miles Ocampo (Write About Love) och Kelvin Miranda (Dead Kids) i denna romantiska komedi skapad av Jelise Chung. Rekommenderas från 13 år. Missed Connections är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Bitterljuv, Känslosam, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Missed Connections

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska;filippinska - syntolkning;filippinska [originalspråk]
Text: tyska;engelska;filippinska;finska;svenska;ukrainska

Flera likadana Missed Connections

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Den statistiska sannolikheten för kärlek vid första ögonkastet
Två främlingar möts under en flygresa till London, men ödet skiljer dem åt. Det verkar osannolikt att de någonsin ska träffas igen, men kärleken kan övervinna alla odds.
Ehrengard: Förförelsens konst
En kärleksexpert som anställts för att undervisa storhertiginnans blyge son i förförelsens ädla konst blir indragen i en skandal – och blir själv förälskad.
What If
När två nygifta musiker råkar ut för ett oväder under sin smekmånad på en ö tvingas de se jobbiga sanningar i vitögat. Sanningar som riskerar att krossa deras äktenskap.
Happy Ending
Efter ett år tillsammans föreslår Luna att de ska inkludera en tredje person i sitt sexliv, något som rubbar hennes relation till Mink.
Friday Night Plan
När deras mamma åker iväg på affärsresa blir två oense bröder sams för att i hemlighet gå på årets hetaste fest innan hon kommer tillbaka.