Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Mitt hem

Film, 2020, 103 minuter
Mitt hem
En arbetslös reklamchef börjar förfölja familjen som flyttat in i hans gamla lägenhet, men hans oskyldiga tidsfördriv tar snart en otäck vändning.
film Mitt hem är en Netflix Original som hade premiär 2020 och är 103 minuter lång. Rekommenderas från 13 år Mitt hem är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Nervkittlande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mitt hem på IMDB

Javier Muñoz, once a successful executive, makes the fateful decision to leave his home, which him and his family can no longer afford.

Skådespelare i Mitt hem

Regissörer

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;europeisk spanska - Syntolkning;europeisk spanska [Originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;europeisk spanska;finska;svenska

Flera likadana Mitt hem

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Djävulsmärket
När två systrar hittar en gammal bok som öppnar portarna för en djävulsk varelse är deras enda hopp om räddning en präst som redan har sina egna demoner att kämpa med.
Altered Carbon: Resleeved
På planeten Latimar måste Takeshi Kovacs skydda en tatuerare samtidigt som han utreder mordet på en maffiaboss tillsammans med en tuff kollega.
Hålet
I ett fängelse där fångarna på våningarna högre upp får bättre mat och de nedanför får magra rester kämpar en man för förändring och rättvisa.
Lost Girls
En desperat mamma gör allt för att ta reda på sanningen om sin försvunna dotter — och hjälper till att avslöja en rad olösta mord. Baserad på verkliga händelser.
Miracle in Cell No. 7
En pappa med en intellektuell funktionsnedsättning har separerats från sin dotter och måste bevisa sin oskuld när han döms för mordet på dottern till en högt uppsatt man.