Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Mitt liv som popstjärna

Popstar auf Umwegen
Film, 2003, 94 minuter, 478.363 recensioner
Mitt liv som popstjärna
Lizzie McGuire och hennes vänner åker på skolresa till Rom. Lizzie visar sig vara otroligt lik en italiensk popstjärna, och innan hon vet ordet av lever hon kändisliv.
film Mitt liv som popstjärna hade premiär 2003 och är 94 minuter lång. För den här långfilmsuppföljaren till Disneys populära serie belönades Hilary Duff med ett pris på Teen Choice Awards.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mitt liv som popstjärna på IMDB

Betyg: 5 från 10

Lizzie McGuire has graduated from middle school and takes a trip to Rome, Italy with her class. And what was supposed to be only a normal trip, becomes a teenager's dream come true.

Trailer

Skådespelare i Mitt liv som popstjärna

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: danska;norska;svenska;finska;engelska

Flera likadana Mitt liv som popstjärna

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Se upp för gorillan
En problemtyngd advokat lyckas rädda en gorilla från ett liv i bur, men tvingas hitta en tillfällig boendelösning tills han har råd att skicka tillbaka den till Afrika.
Ni no Kuni
Två vanliga tonåringar ger sig ut på en magisk resa för att rädda livet på sin vän och hennes motsvarighet från en annan värld. Men kärleken komplicerar saker och ting.
Hacker
När ett 13-årigt tekniksnille får veta att han kanske inte alls är föräldralös gör han allt för att ta reda på sanningen om sin mammas försvinnande.
John Mulaney och matsäcksgänget
Nostalgisk special där John Mulaney och hans barnkompisar tar sig an existentiella frågor med hjälp av medryckande sånger, roliga sketcher och särskilt inbjudna gäster.
Back of the Net
En amerikansk vetenskapsnörd som planerat att tillbringa en sommar till sjöss råkar istället hamna på en australiensisk fotbollsskola där hon snart blir en i gänget.