Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Modern Family

De Familie Stein en de Moderne Kunst
Film, 2014, 1.483.880 recensioner
Modern Family
I denna Emmybelönade komediserie får vi följa Jay Pritchett och hans komplexa familj som ställs inför de utmaningar som ett modernt liv i Los Angeles bjuder på.
film Modern Family hade premiär 2014. Serien är en riktig favorit bland fansen och kammade hem en Emmy för Bästa komediserie fem år i rad. Tillåten för åldrarna 11 år och äldre; barn i åldrarna 7-11 år måste vara i sällskap med en vuxen. Detta film är Knasig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Modern Family på IMDB

Betyg: 9 från 10

Three different, but related families face trials and tribulations in their own uniquely comedic ways.

Skådespelare i Modern Family

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: danska;finska;norskt bokmål;svenska

Flera likadana Modern Family

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Chocolate
En läkare och en kock vars gemensamma måltider haft stor betydelse träffas på nytt när de börjar jobba på en palliativ vårdavdelning.
Du kan inte gömma dig
En sjuksköterska och hennes dotter flyr från den knarksmugglande makens förflutna i Mexiko. De antar nya identiteter i Spanien, men faran är långt ifrån över.
Nailed it! Tyskland
Glada amatörer försöker – med blandade resultat – återskapa spektakulära bakverk i ett underhållande tävlingsprogram med en prispott som faller alla på läppen.
Ni no Kuni
Två vanliga tonåringar ger sig ut på en magisk resa för att rädda livet på sin vän och hennes motsvarighet från en annan värld. Men kärleken komplicerar saker och ting.
Hjälphunden Dude
När en 11-årig pojke med social ångest börjar på en ny skola söker han tröst och styrka hos den älskvärda stödhunden Dude.