Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Modern Family

De Familie Stein en de Moderne Kunst
Film, 2019, 1.483.880 recensioner
Modern Family
I denna Emmybelönade komediserie får vi följa Jay Pritchett och hans komplexa familj som ställs inför de utmaningar som ett modernt liv i Los Angeles bjuder på.
film Modern Family hade premiär 2019. Serien är en riktig favorit bland fansen och kammade hem en Emmy för Bästa komediserie fem år i rad. Tillåten för åldrarna 11 år och äldre; barn i åldrarna 7-11 år måste vara i sällskap med en vuxen.Detta film är Knasig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Modern Family på IMDB

Betyg: 9 från 10

Three different, but related families face trials and tribulations in their own uniquely comedic ways.

Skådespelare i Modern Family

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: danska;finska;norskt bokmål;svenska

Flera likadana Modern Family

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Man Vs Bee
Den klumpiga pappan Trevor ser efter en lyxvilla och försöker överlista ett bi i den här komediserien – men resultatet blir kaosartat.
Bruna Louise: Demolição
Komikern Bruna Louise har varit i dejtingsvängen ett bra tag och vet hur man handskas med dåliga förhållanden – och hur man gör skämt av dem.
Welcome to Wedding Hell
Ett frieri ska ju helst sluta lyckligt, men för det här paret är det bara början på en lång rad kämpiga bröllopsförberedelser.
No Regrets in Life
En olycklig kärleksaffär på skolan blir viral efter ett gräl. Nu måste de få ordning på sina känslor – inför hela världen.
Dead End: Paranormal Park
Två tonåringar och en talande hund samarbetar för att besegra demoner i en hemsökt nöjespark, och med lite tur kanske de kan rädda världen från en övernaturlig katastrof.