Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Mokalik: Mekanikern

Film, 2019, 99 minuter
Mokalik: Mekanikern
En pojke från en välmående förort får sitt liv förändrat när han börjar jobba i en verkstad, och snart tvingas han göra ett svårt val.
film Mokalik: Mekanikern hade premiär 2019 och är 99 minuter lång. Mokalik: Mekanikern är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Lågmäld.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mokalik: Mekanikern på IMDB

'Mokalik' follows the career of an 11-year-old boy, Ponmile, from the middle-class suburbs who spends the day as a lowly apprentice at a mechanic workshop in order to view life from the ...

Skådespelare i Mokalik: Mekanikern

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: engelska;finska;tyska;norska;svenska

Flera likadana Mokalik: Mekanikern

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

WHAT DID JACK DO?
En polis förhör en mordmisstänkt apa.
A Fall from Grace
När den vänliga och laglydiga Grace erkänner mordet på sin nye make börjar hennes skeptiska advokat gräva efter sanningen. En film av Tyler Perry.
Öga för öga
När en åldrande kartellboss hamnar på ett äldreboende blir han omhändertagen av en sjuksköterska vars liv slagits i spillror av kartellens verksamhet.
Jamtara - Sabka Number Ayega
Några unga män i en indisk småstad driver en lukrativ bedrägeriverksamhet, tills en korrupt politiker vill ha en del av kakan och en polis kommer dem på spåren.
Giri / Haji
När Tokyo riskerar att drabbas av ett yakuzakrig åker en polis till London för att hitta sin bror, som är lönnmördare åt maffian. Men kan de lita på varandra?