Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Mokalik: Mekanikern

Film, 2019, 99 minuter
Mokalik: Mekanikern
En pojke från en välmående förort får sitt liv förändrat när han börjar jobba i en verkstad, och snart tvingas han göra ett svårt val.
film Mokalik: Mekanikern hade premiär 2019 och är 99 minuter lång. Mokalik: Mekanikern är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Lågmäld.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mokalik: Mekanikern på IMDB

'Mokalik' follows the career of an 11-year-old boy, Ponmile, from the middle-class suburbs who spends the day as a lowly apprentice at a mechanic workshop in order to view life from the ...

Skådespelare i Mokalik: Mekanikern

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: engelska;finska;tyska;norska;svenska

Flera likadana Mokalik: Mekanikern

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Kardec
Katolicismen regerar i 1800-talets Frankrike, men när Léon Rivail deltar i en seans blir han inspirerad att grunda spiritismen – och hamnar på myndigheternas radar.
CAROLE & TUESDAY
Deltidsarbetande Carole träffar rikemanstjejen Tuesday, och båda två inser att de har hittat den perfekta musikpartnern. Tillsammans kan de faktiskt slå igenom.
Jaoon Kahan Bata Ae Dil
Det giftiga, alltmer obehagliga samspel som äger rum mellan ett par under en kväll i Mumbai pressar deras förhållande tills det riskerar att bryta samman.
Are We Done Yet?
När hans son grips av polisen måste en taxichaufför försöka övertyga domstolarna och de skandalhungriga medierna om att han inte är den brottsling de söker.
The Red Sea Diving Resort
Hemliga agenter öppnar ett turisthotell som en front för att smuggla tusentals etiopiska flyktingar till säkerhet. Inspirerad av verkliga händelser.