Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Money Shot: Berättelsen om Pornhub

Dokumentärer, 2023, 94 minuter
Money Shot: Berättelsen om Pornhub
Den här dokumentären skildrar Pornhubs framgångar och skandaler med intervjuer med skådespelare, aktivister och före detta anställda.
dokumentärer Money Shot: Berättelsen om Pornhub är en Netflix Original som hade premiär 2023 och är 94 minuter lång. Rekommenderas från 16 år. Money Shot: Berättelsen om Pornhub är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta dokumentärer är Intellektuell, Undersökande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Money Shot: Berättelsen om Pornhub

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Victim/Suspect
En journalist som utreder fallet med en kvinna som anklagas för att ha gjort en falsk våldtäktsanmälan ser ett mönster: myndigheter som motarbetar offren.
Jobbet: Vad gör vi hela dagarna?
För vissa är det ett sätt att försörja sig. För andra är det ett kall. Den här dokumentärserien undersöker arbetets betydelse i ett USA i snabb förändring.
Anna Nicole Smith: You Don't Know Me
I den här dokumentären berättar Anna Nicole Smiths släktingar och vänner om hennes liv, från den framgångsrika modellkarriären till hennes tragiska död.
Ljuset vi bär: Michelle Obama och Oprah Winfrey
I ett upplysande samtal med Oprah Winfrey gör Michelle Obama en djupdykning i de utmaningar och lärdomar som format hennes andra bästsäljande bok.
Longest Third Date
När Khani och Matt träffades genom en dejtingapp kunde de inte ana att pandemin skulle förvandla deras impulsresa till Costa Rica till ett månadslångt äventyr.