Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Monica, O My Darling

Film, 2022, 130 minuter
Monica, O My Darling
En knipslug robottekniker dras med i en mordkomplott när hans hemliga förhållande tar en oväntad vändning, men inget – inte ens döden – är vad det verkar vara.
film Monica, O My Darling är en Netflix Original som hade premiär 2022 och är 130 minuter lång. Rajkummar Rao (Den vita tigern) och Huma Qureshi (Leila) medverkar i den här gåtfulla thrillern. Rekommenderas från 16 år. Monica, O My Darling är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Monica, O My Darling

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska (Indien);hindi - syntolkning;hindi [originalspråk];malayalam;tamil;telugu
Text: tyska;engelska (Indien);finska;hindi;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Monica, O My Darling

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Magician's Elephant
En enträgen pojke antar en kungs utmaning: att klara av tre omöjliga uppdrag i utbyte mot en magisk elefant – och chansen att fullborda sitt öde.
Noise
När en man flyttar in i sitt barndomshem och börjar undersöka en fabriksolycka med kopplingar till sin pappa uppdagas mörka familjehemligheter.
In His Shadow
Efter deras pappas död hamnar två halvbröder på motsatta sidor av en eskalerande konflikt som får tragiska konsekvenser.
Caught Out: Crime. Corruption. Cricket.
Den här sportdokumentären utforskar Indiens största matchfixningsskandal, inklusive ikonerna som drogs med ner i fallet och journalisterna som uppdagade korruptionen.
Maestro
En musiker som flyttar till en pittoresk ö för att leda en musikfestival inleder ett oväntat förhållande och blir snart indragen i invånarnas mörka hemligheter.