Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Monica, O My Darling

Film, 2022, 130 minuter
Monica, O My Darling
En knipslug robottekniker dras med i en mordkomplott när hans hemliga förhållande tar en oväntad vändning, men inget – inte ens döden – är vad det verkar vara.
film Monica, O My Darling är en Netflix Original som hade premiär 2022 och är 130 minuter lång. Rajkummar Rao (Den vita tigern) och Huma Qureshi (Leila) medverkar i den här gåtfulla thrillern. Rekommenderas från 16 år. Monica, O My Darling är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Monica, O My Darling

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska (Indien);hindi - syntolkning;hindi [originalspråk];malayalam;tamil;telugu
Text: tyska;engelska (Indien);finska;hindi;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Monica, O My Darling

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Stolen
En ung samisk kvinna tar upp jakten på en mördare för att hämnas en personlig oförrätt i detta känsloladdade drama. Inspirerat av verkliga händelser.
Love, Divided
Hon är en ung pianist i behov av en nystart. Han är en uppfinnare som hatar oväsen. Kan den papperstunna väggen som skiljer deras liv åt istället föra dem samman?
Amar Singh Chamkila
En ödmjuk sångares provocerande texter väcker känslor i Punjab, och han måste hantera både sin nyfunna framgång och svidande kritik innan sin plötsliga död.
What Jennifer Did
När Jennifer Pan ringer till larmcentralen och talar om att hennes föräldrar har blivit skjutna hamnar hon snart i fokus för ett fängslande brottsfall.
Scoop
I denna fiktiva skildring får vi veta hur kvinnorna på Newsnight lyckades göra den ökända intervjun med prins Andrew. Inspirerad av verkliga händelser.