Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Morden i Alcàsser

Serien, 2019
Morden i Alcàsser
Mordet på tre flickor i den spanska staden Alcàsser år 1992 chockade en hel nation. Nya intervjuer och analyser av bevisen kastar ljus över det uppmärksammade fallet.
serien Morden i Alcàsser är en Netflix Original som hade premiär 2019. Rekommenderas från 16 år Detta serien är Provocerande, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regissör

Ljud och text

Ljud: europeisk spanska - Syntolkning;europeisk spanska [Originalspråk]
Text: svenska;engelska;tyska;europeisk spanska;finska

Flera likadana Morden i Alcàsser

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Tacons historia
Många av de populäraste tacotyperna har en lång och relativt okänd historia. I det här aptitretande matäventyret får vi lära oss mer om några av dem.
Mordet på Gianni Versace
Med början i barndomen ser vi avgörande händelser i Andrew Cunanans liv som leder fram till de besinningslösa morden på fem personer, inklusive modeikonen Gianni Versace.
NOVA: Black Hole Apocalypse
Astrofysiker visar hur svarta hål kan vara lösningen på gåtan om hur universum uppstod och hur livet på vår jord – och till slut människan – skapades.
NOVA: First Face of America
Forskare ger sig ut på riskabla expeditioner i en undervattensgrotta och hittar ett 13 000 år gammalt skelett som kan ge kunskap om de första människorna i Amerika.
NOVA: Decoding the Weather Machine
Forskare undersöker jordens klimat och söker ledtrådar över hela planeten – från istäcket på Grönland till Australiens öknar.