Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Mordet på Gianni Versace

Serien, 2018
Mordet på Gianni Versace
Med början i barndomen ser vi avgörande händelser i Andrew Cunanans liv som leder fram till de besinningslösa morden på fem personer, inklusive modeikonen Gianni Versace.
serien Mordet på Gianni Versace hade premiär 2018. Vann sju Emmy- och två Golden Globe-priser, bland annat för bästa miniserie och bästa skådespelare i en miniserie. Rekommenderas från 16 år.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Mordet på Gianni Versace

Ljud och text

Ljud: franska;engelska [Originalspråk];tyska
Text: finska;norska;svenska;engelska;tyska

Flera likadana Mordet på Gianni Versace

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Miseducation
Efter en offentlig förnedring börjar en aspirerande influencer studera vid ett universitet i en småstad där hon försöker återfå sin sociala status.
Wrestlers
Den här dokumentärserien följer en anrik fribrottningsorganisation när nya ägare och ett stall fullt av talanger försöker nå resultat både i och utanför ringen.
Tapie
En enträgen och ambitiös man från arbetarklassen blir en av Frankrikes mest kontroversiella offentliga personer i den här filmen som bygger på Bernard Tapies liv.
Spy Ops: Hemliga uppdrag
Medarbetare på MI6 och CIA delar insiderberättelser om underrättelseverksamhet, uppdrag under kalla kriget och kupper som utfördes av hemliga agenter.
Dödliga flammor
När en polis mördas och kroppen bränns misstänks två andra poliser för dådet: Offrets flickvän och hennes älskare. Inspirerat av en sann berättelse.